Bel direct of laat u terugbellen
+31 (0)13 522 9000
Over Al'om

Over Al'om

Al’om is trendsetter in zakelijke dienstverlening. Wij ondersteunen onze klanten op een persoonlijke maar zakelijke wijze bij elementaire processen, zoals verkoop en marketing gerelateerde activiteiten, telefoondiensten, alle andere aanverwante secretariële diensten en financiële administratie.

Wij ontlasten uw organisatie en bieden u ondersteuning op het moment dat u dat wenst, zonder dat u iemand op uw payroll heeft staan. Wij helpen u bij het verhogen van uw omzet en het verlagen van uw kosten. Als het nodig is schakelen wij extra capaciteit in en is het wat rustiger, dan neemt u gewoon wat minder uren af. Kortom maximale flexibiliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Bij Al’om werken ervaren, commerciële en zeer gemotiveerde telefonistes, managementondersteuners en specialisten in marketing en financiële administratie. Dit maakt ons een zeer interessante en flexibele uitbestedingspartner voor uw organisatie. Onze medewerkers verdiepen zich eerst in uw bedrijf, zij willen uw business volledig begrijpen voordat ze voor u aan de slag gaan. Zo wordt Al’om het verlengstuk van uw organisatie.